ציבורי לצד פרטי | הבית בטבעון


10 May
10May


בשכונה מיושבת בטבעון, בין בתים ותיקים, תוכנן בית בעל אופי "אגפי" המייצר הפרדה מובהקת בין חללים בעלי פונקציה פרטית, לבין החללים הציבוריים, תוך הקפדה על הנאה מנוף הגינה ומנוף ההרים הנשקף מכל חלון. יחד עם זאת, עוצב הבית בנראות מדויקת, המשלבת פרטי נגרות חדשים ומודרניים, לצד התחושה כאילו תמיד היו שם.




מבט לכניסה. ציבורי לצד פרטי | אדריכלות: V Studio | צילום: עודד סמדר


נוף הגינה נשקף מכל עבר | אדריכלות: V Studio | צילום: עודד סמדר


בחדר השינה המרכזי נבנה ארון קיר גדול לאורך החדר כולו, ובחדר שינה נוסף נבנה ארון קיר עם ידיות אינטגרליות צבועות בגוון שונה. שניהם מעוצבים בסגנון מודרני ונקי, ובגמר צבע בתנור. 


ארון קיר חדר שינה מאסטר | אדריכלות: V Studio | צילום: עודד סמדר


ארון קיר חדר שינה מאסטר | אדריכלות: V Studio | צילום: עודד סמדר


ארון קיר עם ידיות אינטגרליות בגון שונה | אדריכלות: V Studio | צילום: עודד סמדר


בסלון נבנתה ספריה בחלוקה א-סימטרית המורכבת ממדפים מדוקקים בגמר צבע, חזיתות בגמר פורניר אלון, וחזיתות רשת. הספריה ממשיכה אל הקורה האנכית של המבנה, שם נבנו ארונות אחסון גבוהים בגמר פורניר. ספריה נוספת נבנתה בקליניקה: החלק העליון בנוי מיחידת מדפים פתוחה בגמר פורניר אלון, והחלק התחתון בנוי מארונות סגורים עם חזיתות בגמר צבע. בנוסף, נבנה חיפוי בנישה עבור מסתור המזגן ומדפים בגמר צבע.


ספריה בסלון עם מדפים מדוקקים | אדריכלות V Studio | צילום: עודד סמדר


ספריה בסלון עם מדפים מדוקקים | אדריכלות V Studio | צילום: עודד סמדר


ספריה בקליניקה | אדריכלות: V Studio | צילום: עודד סמדר


                                     ארון חדר רחצה 1 - גמר פורניר אלון, ארון חדר רחצה 2 - חזיתות ומשטח עליון בחיפוי שיש |  אדריכלות: V Studio | צילום: עודד סמדר



הבית בטבעון | אדריכלות: V Studio | צילום: עודד סמדר


במסדרון נבנה חיפוי קיר באורך של כ- 12 מטר, בחלקו דו צדדי, משולב ארון חשמל, ארון תקשורת, מזגן, קיר TV, ודלתות כניסה לחדרים, בגמר צבע.


נגרות במסדרון | אדריכלות: V Studio | צילום: עודד סמדר





מוזמנים להתרשם מהפרויקטים שלנו >>


גלריית בתים פרטיים
גלריית פרויקטים עסקיים
עכשיו בבלוג! 6 טיפים להשוואת הצעות מחיר בנגרות 



הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.