בין תעשייה לחדשנות | משרדי Locusview


18 Nov
18Nov


כיאה לחברה העוסקת במיפוי של תשתיות אנרגיה בטכנולוגיה חדשנית, הקונספט העיצובי למשרדים החדשים של Locusview שאף לתרגם את עולמות התוכן הללו לשפה גרפית המתאפיינת בקווים ישרים ובצורניות גיאומטרית. הצבעוניות שנגזרה מלוגו החברה, מבוססת על זוג הצבעים המשלימים כחול-כתום, לצד גוונים ניטרליים. המערכות החשופות והשימוש בחומריות טבעית של עץ, בטון, ברזל וזכוכית, יוצרים סביבת עבודה המשלבת בין תעשייה מסורתית לטכנולוגיה וחדשנות.


פרטי הנגרות שבוצעו לפרויקט התאפיינו בשילוב חומרים הנגזר מהקונספט העיצובי וכללו דלפק קבלה במראה בטון, פודיום קובייתי בגמר פורניר אלון, מטבח המשלב קונסטרוקציית ברזל ורשתות, ספסל קיר מרופד, ואדניות צמחיה בחיתוך CNC בדגם גרפי-קווי המדמה מיפוי.


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | דלפק קבלה בגמר צבע בטון, פודיום בגמר פורניר אלון


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | דלפק קבלה בגמר צבע בטון ו- CNC


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | השפה הגרפית נוצרת באמצעות CNC


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | נגרות לפודיום בגמר פורניר אלון ובשילוב נישות פתוחות ב- MDF שחור טבעי


הפודיום ממוקם בכניסה למשרדי החברה, ומשלב פורניר אלון לצד נישות פתוחות בגמר MDF שחור טבעי. הנישות "שוברות" את המבנה ומייצרות עניין חומרי וצורני נוסף. בחלל הישיבה הציבורי נבנה ספסל קירי ארוך בעל משענת מרופדת.


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | מבט אל המטבח


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | ספסל קיר מרופד


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת


שילוב חומרים עשיר במיוחד מתקיים במטבח: ארונות תחתונים ועליונים בגמר פורניר אלון, נישות פתוחות בשלייפלק כחול, וקונסטרוקציית מתכת בשילוב רשת אקספנדד, משולבת קוביות פתוחות בעץ ובמתכת.


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | מטבח 


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | מטבח 


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | מטבח 


בחלל העבודה הפתוח נבנו אדניות צמחיה המשלבות קונסטרוקציית מתכת וחזיתות בגמר פורניר אלון בדגם גרפי-קווי (הנוצר מחירוץ CNC על MDF שחור), המזכיר את פעולת המיפוי והתכנון. את צידו השני של החלל תוחמת יחידת אחסון הבנויה מתאים פתוחים וסגורים, משולבת לוחות פרספקס מעוטרים גרפיקה צבעונית ותלויים בכבלי מתכת דקים. בחדר הישיבות הגדול נבנה חיפוי קיר סביב המסכים, המשלב ארונות אחסון עליונים ותחתונים.


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | מבט אל אזור העבודה


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | מבט מקרוב - אדניות


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | חדר ישיבות 


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | כוורות אחסון פתוחות וסגורות 


משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב | צילום: עוזי פורת | ארון מערכות 


לכל התמונות בפרויקט >>




משרדי Locusview | אדריכלות: סטודיו סמואלוב, אדריכלית אחראית במשרד: תמר שרעבי | צילום: עוזי פורת | נגרות: בונסאי נגרות אדריכלית | מנהלת פרויקט: אתי בן שיר | פיקוח: עומר וייץ



הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.