לבן על לבן | נגרות למשרדי אינטרטק


03 Jun
03Jun


עבודות הנגרות למשרדי אינטרטק, התפרסו על פני חלל כניסה מרכזי המאגד סביבו חדרי עבודה, אזורי אריזה ואחסון, חדרי ישיבות ומטבחון. כיאה לחברה הפועלת בשדה האורתודנטי ומספקת מוצרים לקליניקות לרפואת שיניים, הצבעוניות כללה הרבה לבן, ופרטי הנגרות תוכננו בסגנון נקי ומודרני כחלק מהקונספט המוקפד המשדר ניקיון.




הפריט המאתגר ביותר לתכנון וביצוע היה דלפק הכניסה הגיאומטרי. המראה שלו עשוי להטעות (לא, זה לא קוריאן), אך למעשה הוא עשוי כולו נגרות בגמר צבע. תהליך ההכנה שלו דרש מיומנות נגרית גבוהה, ויכולות ביצוע מורכבות ומדויקות. גם ההתקנה שלו בוצעה בשני חלקים מפאת גודלו ומורכבותו. המראה הפיסולי והצבעוניות הלבנה מזכירים את הצורה הזוויתית של מבנה השיניים, ויוצרים חיבור לעולם התוכן בו עוסקת החברה.


דלפק כניסה גיאומטרי וקיר תצוגה משרדי אינטרטק | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


דלפק כניסה גיאומטרי משרדי אינטרטק | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


דלפק כניסה גיאומטרי וקיר תצוגה משולב תאורת לד | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


כך נראה הדלפק בשלבי הייצור בנגריה | נגרות: בונסאי נגרות אדריכלית


כך נראה הדלפק בשלבי הייצור בנגריה | נגרות: בונסאי נגרות אדריכלית


מימין לדלפק הכניסה נבנה קיר תצוגה בגמר צבע לבן, משולב שקעים עגולים עם תאורת לד אחורית, בהם מונחים אלמנטים מעולם רפואת השיניים ויוצרים קיר כח במראה נקי ומדויק.


קיר תצוגה משולב תאורת לד | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


חיפוי קיר משולב שקעים ותאורת לד אחורית | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


החלל שנוצר מאחורי דלפק הכניסה נוצל לאזור אחסון ואריזה. לאורך הקיר נבנו ארונות אחסון ומגירות בגמר צבע ירוק, ומעל משטח האריזה שולב פס תאורת לד. בחדר הישיבות נבנתה לאורך הקיר ספריה גדולה המשלבת אזורי אחסון סגורים, ומידוף פתוח לתצוגה. השימוש במדפים מדוקקים וגמר הצבע השחור מקנים לה מראה מתכתי, ומדף האלון הרוחבי המשולב בה, מוסיף מעט חום.


משרדי אינטרטק | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


מבט אל הספריה בחדר הישיבות | משרדי אינטרטק | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


ספריה בחדר ישיבות משרדי אינטרטק | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


משלבת אחסון ותצוגה. ספריה בחדר הישיבות | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


במטבחון שולבו נישות פתוחות קטנות בארונות הגבוהים, ופס תאורת לד. מתחת לחלון ולאורך הקיר נבנה דלפק ישיבה העשוי אלון. במשרדים נבנו ארוניות אחסון ירוקות עם חזיתות מחורצות.


חיפוי קיר סרגלי עץ אלון

מבואה למטבחון משרדי אינטרטק | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


מטבחון ודלפק ישיבה משרדי אינטרטק | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


ארוניות אחסון ירוקות עם חזיתות מחורצות | משרדי אינטרטק | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


ארוניות אחסון ירוקות עם חזיתות מחורצות | משרדי אינטרטק | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


 משרדי אינטרטק | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר


משרדי אינטרטק | עיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר



משרדי אינטרטק רעננה | אדריכלות ועיצוב פנים: שרון וייזר ומיכל צרפתי | צילום: עודד סמדר | נגרות: בונסאי נגרות אדריכלית | מנהל פרויקט: רותם ישראל 





הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.